Blog

Érdekességek és hasznos információk nyílászárókról. Ha cserében gondolkodik, cikkeink hiánypótlók lesznek az Ön számára! 🙂

Rezsicsökkentés nyílászáró cserével

Rezsicsökkentés nyílászáró cserével: Útmutató a gyors és hatékony megoldáshoz

Amennyiben a családi kassza nincs felkészülve egy tetőfelújításra vagy homlokzati szigetelésre, már a nyílászáró csere is hozzájárulhat a fűtés számla csökkentéséhez. Ebben a cikkben mindent megtudhat arról, mennyit lehet spórolni a fűtési időszakban a nyílászárók cseréjével. hogyan érdemes új ablakot és ajtót választani, valamint milyen szakemberhez érdemes fordulni.

Tovább olvasom »
ajtó felújítás vagy ajtó csere

Ajtócsere vagy ajtófelújítás – melyiket válasszam panellakásban? 

A panellakások esetében gyakran felmerülő kérdés, hogy miként lehet az ajtócserét vagy felújítást minél rövidebb idő alatt lebonyolítani. Továbbá egyedi, panellakásokra jellemző szempontokat is figyelembe kell venni ahhoz, hogy a végeredmény olyan legyen, ahogy megálmodtuk. A cikkünkben bemutatjuk, hogy: Melyek azok a sajátosságok panellakás esetén, amelyeket figyelembe kell venni a tökéletesen illeszkedő beltéri ajtók érdekében?

Tovább olvasom »
cpl beltéri ajtó

Mi is az a CPL beltéri ajtó?

Ha az ajtócsere mellett döntünk, akkor a legtöbben szeretnénk a lehető legtartósabb megoldást választani jó ár-érték arány mellett. Szintén fontos szempont, hogy az új ajtók kitűnően illeszkedjenek a lakás megálmodott stílusához színben és anyagban egyaránt. Manapság sokan gondolunk a környezetre is, ezért műanyag ajtók helyett természetesebb és esztétikusabb megoldásra vágyunk. 

Tovább olvasom »