SZOLGÁLTATÁSAINK
Amiben tudunk segíteni
Ajtó felújítás bontás nélkül
A megbízható német Portas módszer a legnagyobb hatékonysággal újítja meg régi ajtóit. Új üveget és kilincset egyaránt kérhet az ajtóba. Felújítás közben nincs bontási munkálat, ezért otthona környezete soha nem sérül. Önre már csak a felújított ajtó használata vár, bármiféle karbantartási teendő nélkül.
Bontás nélküli nyílászáró csere
Ajtóit és ablakait bontás nélküli módszerrel cseréljük ki otthonában. A bontásmentes technikának köszönhetően egyáltalán nem keletkezik törmelék és kosz a nyílászáró csere folyamán. Ingyenes helyszíni felmérést végzünk, amikor Ön igénye szerint redőnyt és szúnyoghálót, illetve párkányt és egyéb kiegészítőket is választhat.
CPL ajtó készítése
A CPL ajtók előnye a rendkívüli kopás- és karcállóság. Ezeket a strapabíró ajtókat egyedi, nem szabvány szerinti méretben is kérheti. Így Ön esztétikus megjelenésű tolóajtókkal, illetve térelválasztó- és alakos ajtókkal teheti szebbé otthonát. Garantáltan utómunka nélkül és könnyű tisztíthatósággal. Korszerűsítse otthonát kopásmentes CPL ajtóval.
Ablakfelújítás bontás nélkül
Jelenlegi ablakait bontás nélkül, akár 1 nap alatt tökéletesen felújítjuk. Így a meglévő ablakai ugyanolyan szigeteltek és esztétikusak lesznek, mint az újonnan vásárolt nyílászárók. Modern szigeteléssel dolgozunk, hogy otthona mindig huzatmentes és kellemes hőmérsékletű legyen. Igény esetén redőnyt és szúnyoghálót is felszerelünk.
Egyedi bútorgyártás méretre
Ha otthonát különleges és minőségi bútorokkal szeretné megújítani, érdemes a bútorgyártás mellett döntenie. Egyedi gyártású bútorokkal azonnal otthonossá tehet minden helyiséget. Ha a jelenlegi bútorai sok helyet foglalnak, és extra teret szeretne felszabadítani, szintén az egyedi bútorgyártás a legpraktikusabb választás.
Előtető és télikert készítés
Előtető használatával mindig megóvhatja a területet a terasz és a bejárati, illetve garázsajtó előtt. Később az előtetőt egyszerűen télikertté alakíthatja, hiszen az általunk felszerelt típusok mindegyike fényáteresztő. Így otthona sokkal természetközelibb és hangulatosabb lesz, hiszen Ön és ismerősei minden évszakban élvezhetik a télikert impozáns látványát.