TELJES NYÍLÁSZÁRÓ CSERE BONTÁS NÉLKÜL!

NYÍLÁSZÁRÓ CSERE
EGY ÚJ, BONTÁS NÉLKÜLI MÓDSZERREL!
Ahogyan dolgozunk, lépésről – lépésre
Nyílászáró csere előtti felmérés

1. FELMÉRJÜK NYÍLÁSZÁRÓIT

Az ingyenes helyszíni konzultáció során felmérjük régi nyílászárói állapotát és egyeztetjük elképzeléseit az új fa vagy műanyag ablakaival kapcsolatban.

Ha igényli, felmérjük a kiegészítőket is (redőny, szúnyogháló, könyöklő, párkány) és a felmérés alapján pontos árajánlatot adunk Önnek a kiegészítőkre vonatkozóan is.

A konzultáció során elmondjuk a javaslatainkat, tájékoztatjuk a lehetőségekről és átbeszéljük a munkálatok menetét. A megbeszélés végén leadjuk Önnek árajánlatunk.

Ajánlatunk elfogadása esetén a kivitelezésre időpontot egyeztetünk.

2. MUNKÁLATOK MEGKEZDÉSE

A megbeszélt időpontban a helyszínre érkezünk és elvégezzük az előre egyeztetett munkálatokat:

 • Leszereljük az ablakszárnyakat
 • Levágjuk a tokon lévő pántokat
 • Előkészítjük az új nyílászárókat
Nyílászáró csere munkálatok
Ablak profi beépítése

3. AJTÓK, ABLAKOK BEÉPÍTÉSE

 • Elhelyezzük az új szerkezeteket a meglévő kereten belülre (bontás mentesen)
 • Kirögzítjük a falba a nyílászárókat
 • A szerelő hézagot púrhabbal tömítjük
 • Igény esetén a kőműves munkákat is elvégezzük >> a falsérüléseket is kijavítjuk!

4. MÉRETET VESZÜNK A KIEGÉSZÍTŐK GYÁRTÁSÁHOZ

 • Méretet veszünk a régi ablakkeretekről
 • A rendelteknek megfelelően pontosítjuk a szúnyogháló, redőnyök, párkányok méretét
 • Az esztétikus megjelenés érdekében, műhelyünkben elkészítjük a méretezett ablaktok takarásokat.
Méretpontos ablakcsere
Ablak tokszerkezet burkolása

5. BEBURKOLJUK A TOKSZERKEZETET

 • Elkészített takarásokkal beburkoljuk a meglévő tok szerkezetet
 • A külső oldalon időjárásálló színterezett alumínium burkolatokat használunk
 • A belső oldalon egy egyedi PORTAS alapanyaggal burkolt MDF lap takarást alkalmazunk

6. KIEGÉSZÍTŐK FELSZERELÉSE

Felhelyezzük a külső és belső párkányokat, valamit felszereljük a kiválasztott redőnyt és szúnyoghálót.
Ablak kiegészítők felszerelése
Sikeres ablak felújítás

7. ÁTADJUK ÖNNEK ÚJ NYÍLÁSZÁRÓIT

A bontás nélkül elvégzett munkák befejeztével átadjuk Önnek gyönyörű, új műanyag, vagy fa nyílászáróit, amelyeket a későbbiekben nem kell festenie!
JELENTKEZZEN INGYENES HELYSZÍNI KONZULTÁCIÓRA!
Kattintson a gombra és vegye fel velünk a kapcsolatot

Kiknek ajánljuk szolgáltatásunkat?

Kiknek NEM ajánljuk szolgáltatásunkat?

Cégünk teljes nyílászáró cserére szakosodott, így csak ilyen munkák kivitelezését tudjuk vállalni.

Mit kínálunk Önnek?

Fa- és műanyag nyílászárók közül is választhat

Természetesen az Ön otthonához illő, fa- és műanyag nyílászárók széles választékából böngészhet. Egyedi ajtóbetétek és oldalüvegek is a rendelkezésére állnak, amelyeket a színskála széles spektrumán elérhet.

Könnyen nyitható ablakokat építünk be

Egy szoruló ablak sok problémát okozhat, ezért mindenki számára egyszerűen nyitható és zárható ablakokat biztosítunk. Így Önnek nem kell aggódnia attól, hogy az ablaknyitás nehézkes és fizikailag megterhelő lenne.

Az ablakszárnyakat nyitni és buktatni is lehet

Az ablakszárnyak nyithatók és buktathatók, hogy Ön a saját igényei szerint szabályozza a beáramló levegő mértékét. Mivel 1-2 ablakszárnyas megoldásokkal dolgozunk, ezért a takarítás mindig gyorsan elvégezhető lesz.

Redőnyök terén manuális és elektromos szerkezeteket is szerelünk

Külső- és felsőtokos, illetve vakolható és alumínium redőnyök közül is választhat. Újonnan épülő házak és meglévő nyílászárók külső síkjára felszerelhető redőnyöket egyaránt biztosítunk. Ha nem szeretné kézileg, gurtnival húzni a redőnyt, akkor elektromos szerkezetű típusokat építünk be.

Szúnyoghálóval kizárjuk otthonából az irritáló rovarokat

Szúnyogháló segítségével Ön is otthonán kívül tarthatja a kellemetlen csípéseket okozó vérszívókat. Az általunk felszerelt szúnyoghálót bármikor le- és felhúzhatja, így az ablakot kívülről is egyszerűen takaríthatja. Nyáron rendkívül hasznos a szúnyogháló, hogy Ön nyugodtan, zavartalanul pihenhessen a lakásban.

Beltéri könyöklőkkel és kültéri párkányokkal esztétikusabb otthont teremtünk

Amíg a beltéri könyöklők szebbé varázsolják otthonát, és kényelmes kitekintést nyújtanak az ablakon, addig a kültéri párkányok az ablakból lefolyó csapadékot vezetik el. Az általunk forgalmazott könyöklők és párkányok egyaránt ellenállnak a magas páratartalomnak és a heves esőzéseknek, illetve a szélsőséges időjárási körülményeknek.

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

MIÉRT PROBLÉMÁS
A BONTÁSSAL TÖRTÉNŐ MUNKAVÉGZÉS?

A bontási munkálatok következtében a csempe, járólap megsérülhet. A bontás – beépítés során A bontási munkálatok következtében a csempe, járólap megsérülhet. A bontás – beépítés során nagyon gyakori probléma, hogy a csempéből kisebb-nagyobb darabok törnek le. A sérült csempéből, már nem létezik, vagy nincs tartalék darabunk, amely a wc, fűrdő, konyha esztétikáját ronthatja.

Bontás esetén jelentős mennyiségű kosszal és porral szokott járni a nyílászáró csere. A konyhai, hálószobai és fürdőszobai, illetve bejárati ajtó beépítéssel járó munkálatok során a bontás miatt hosszú ideig takarítandó törmelék keletkezik. Szerencsére ez a probléma a bontás nélküli nyílászáró beépítés segítségével teljes mértékben elkerülhető.

VÁLASSZA A BONTÁS NÉLKÜLI PORTAS MÓDSZERT!

MIÉRT HATÉKONY VÁLASZTÁS CÉGÜNK MÓDSZERE?

A biztonságos és kényelmes otthon alapja a minőségi nyílászáró. Az otthonában lévő ajtókat és ablakokat megbízható, strapabíró típusokra cseréljük. A megfelelő szigetelés és a könnyű használhatóság minden esetben garantált.

Bejárati és beltéri ajtók cseréjét egyaránt elvégezzük. Az ajtóbetétek a kiváló minőségüknek köszönhetően színtartóak és a csapadéknak is ellenállnak. Az ajtókat számos különböző színkombinációban elérheti, illetve különleges üveget is választhat hozzájuk.

A bontás nélküli ablakcsere előnye, hogy otthonában nem keletkezik piszok. Az ablak körüli környezet teljes mértékben az eredeti állapotában fog maradni. Az ablakot a későbbiekben soha nem kell festeni, ennek köszönhetően Ön is kényelmesen gondoskodhat otthona esztétikus megjelenéséről.

A PORTAS módszerrel felújított ajtók gyönyörűen mutatnak bármelyik lakásban. Legyen szó akár fürdőszobai, nappali vagy hálószobai ajtóról, a felújításnak köszönhetően minden helyiség esztétikusabbá válik.

A nyílászáró csere felmérésétől a kivitelezésig minden feladatot elvégzünk. Önnek elegendő kiválasztania az otthonába illő nyílászárók típusát és színeit, mi pedig szakembereinkkel az elsőtől az utolsó lépésig megvalósítjuk a beépítést.

Szolgáltatási területeink

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Kérem, adja meg alábbi adatait.
Link adatkezelési tájékoztatóhoz

HOGYAN TÖRTÉNIK A KAPCSOLATFELVÉTEL ÉS A MUNKAVÉGZÉS?

1. Töltse ki az alábbi űrlapot

Az űrlap kitöltése után kollégánk fel fogja venni Önnel a kapcsolatot.

2. Kollégánk részletes tájékoztatást nyújt

Kollégánk részletesen ismerteti az nyílászáró cserével kapcsolatos információkat. Ügyfélszolgálatunk minden felmerülő kérdésére szakszerűen válaszol.

3. Az Ön számára megfelelő időpontban kollégánk házhoz megy

A kapcsolatfelvételt követően a megbeszélt időpontban ellátogatunk otthonába, és felmérjük a teendőket. Megismerjük az Ön egyedi elképzeléseit és igényeit az nyílászáró cserével kapcsolatban.

4. Szakemberünk árajánlatot tesz

Az állapotfelmérést követően szakembereink ismertetik a nyílászáró csere pontos költségeit. Amennyiben Ön elfogadja az árajánlatot, kollégáink azonnal hozzálátnak a munka elvégzéséhez.
MUNKÁINK
ELŐTTE – UTÁNA KÉPEK
Felújítás előtti nyílászáró

Ilyen volt

Felújítás utáni hő és hangszigetelt nyílászáró

Ilyen lett

Felújítás előtti ablak

Ilyen volt

Felújítás utáni hőszigetelt nyílászáró

Ilyen lett

Felújítás előtti ablakkeret

Ilyen volt

Hőszigetelő ablak felújítása után

Ilyen lett

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Hol tudunk segíteni?

Szakértőink napról nap járják az országot és segítenek szebbé tenni az otthonokat főleg a Dunántúli régiókban.

Megbízható PORTAS technológiát használtuk már Marcalitól Bicskéig, mindenhol nagy sikert aratott. Sokan Balatonboglárra vagy Balatonföldvárra csak az aranyos nyaraló helyekként gondolnak, mi segítettünk már az itt élőknek a fűtésszámla csökkentésében is remekül szigetelő új nyílászárók beépítésével. Veszprém régi villa épületei sem jelentenek nehézséget számunkra, eredeti stílust megőrizve dolgoztunk. Gárdonyban szükség van egy előtetőre a nyaralóban, egyedi bútor fér csak el Siófokon a konyhában vagy beltéri ajtó felújítását tervezi Fonyódon?

Vegye fel velünk a kapcsolatot és segítőkész szakértő kollégáink megoldják Önnek!