BÚTORGYÁRTÁS AZ ÖN IGÉNYEI SZERINT

EGYEDI
BÚTORGYÁRTÁS
Ahogyan dolgozunk, lépésről – lépésre
Méretre gyártott egyedi bútor igényfelmérés

1. FELMÉRJÜK IGÉNYEIT

Az ingyenes helyszíni konzultáció során felmérjük igényeit és egyeztetjük elképzeléseit.

A megbeszélésre színmintát és katalógusokat viszünk, hogy megkönnyítsük döntését. Az új bútorokkal kapcsolatban elmondjuk a javaslatainkat, tájékoztatjuk a lehetőségekről és átbeszéljük a munka menetét.

2. LESZABJUK A BÚTORLAPOT

Üzemünkben az előre megbeszéltek szerint elvégezzük a bútorlapok szabását.
Bútorlapok legyártása
Egyedi bútor elemeinek összeszerelése

3. BÚTORELEMEK ÖSSZEÉPÍTÉSE

A leszabott elemeket precízen összeépítjük, hogy az Ön új bútorai sokáig stabilak legyenek.

4. HELYSZÍNRE SZÁLLÍTJUK

Önnek a szállítással semmi dolga nincsen.

Az előre megbeszélt időpontban a helyszínre szállítjuk a kész bútorokat.
Helyszínre szállított bútor összeszerelése
Bútor beépítése és pontos beállítása

5. A HELYSZÍNEN BEÉPÍTJÜK AZ ÚJ BÚTOROKAT

Az új bútorok helyszíni beépítését teljes körűen elvégezzük.

6. ÁTADJUK ÖNNEK ÚJ BÚTORAIT

A helyszíni beépítést követően átadjuk az új bútorokat.
Egyedi gyártású méretre készült konyhabútor
JELENTKEZZEN INGYENES HELYSZÍNI KONZULTÁCIÓRA!
Kattintson a gombra és vegye fel velünk a kapcsolatot

Kiknek ajánljuk szolgáltatásunkat?

Kiknek NEM ajánljuk szolgáltatásunkat?

Mit kínálunk Önnek?

Bútorgyártást az Ön elképzelései alapján

Az egyedi bútorgyártás előnye a teljes személyre szabottság. Így akár a minimalista vagy a skandináv lakberendezési stílust kedveli, kollégáinkkal pontosan az Ön igényeire szabjuk a bútorokat.

Milyen bútorokat készítünk?

  • Előszoba
  • Nappali
  • Konyha
  • Fürdőszoba
  • Gardróbszoba

Ingyenes helyszíni felmérést

Ingyenesen feltérképezzük otthonában a bútorgyártási igényeit és lehetőségeit. Szakképzett kollégáinkkal megismerjük az Ön elképzeléseit és céljait a bútor készítését illetően. Kreatív helykihasználási és modern lakberendezési tanácsokat nyújtunk.

Minőségi és precíz munkát

Megbízhatóan, pontos határidővel dolgozunk. Mindig az előre megbeszéltek szerint, maximálisan a tervekhez igazodva gyártjuk le a bútorokat. Bútorait teljes mértékben az Ön elvárásai alapján készítjük.

Házhozszállítást

Spóroljon időt és szállíttassa otthonába új bútorait. Miután elkészítettük az egyedi gyártású bútorait, kollégáinkkal a megbeszélt időpontban otthonába szállítjuk azokat. Bútorait a kívánt helyiségbe visszük.

Bútorbeépítést

Helyszínen beszereljük bútorait, így Ön azonnal igénybe veheti azokat. Akár beépített előszoba bútort vagy egyedi fürdőszobai bútorzatot szeretne, szakszerűen és sérülésmentesen adjuk át. Így Önre már csak a bútorok kényelmes használata vár.

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

MIÉRT PROBLÉMÁSAK
AZ ELŐRE GYÁRTOTT BÚTOROK
AZ EGYEDI BÚTOROKKAL SZEMBEN?

Mivel az előre gyártott bútorokat nem méretpontosan, saját otthonunkba tervezték, így gyakran előfordul, hogy az elképzelt helye nem fér be minden elem, vagy éppen felesleges helyek maradnak az elhelyezés után, esetleg túllógnak az elemek. Ez kényelmetlenségeket okoz és esztétikailag sem szép látvány. Ez kihat a mindennapjainkra.

A tömeggyártott bútorok lényege, hogy minél nagyobb mennyiségben készüljenek el és nem az, hogy minél jobb minőségben. Ez a minőség gyakran nem elégíti a vásárlók igényeit, ami csak akkor derül ki, amikor a helyére kerül a kiválasztott bútordarab. Kisebb teherbírás, nyikorgás előfordul, ami rendkívül kellemetlen tud lenni.

Bizonyára mindenki átélte már, hogy a lapraszerelt bútorok összerakása mennyi bosszúságot tud okozni. Eszközök és csavarok sokassága hever a padlón, akár napokon keresztül és ha nem vagyunk képzett asztalosok, az összeszerlés eredménye közel sem biztos, hogy olyan stabil lesz, amilyet elképzeltünk, vagy amire szükségünk van.

Az előre gyártott, nagy áruházakban kapható bútorok egy idő után kifutó termékek lesznek, majd megszűnnek. Innentől kezdve, ha sérül egy bútorelem (pl.: ajtó) vagy egy kiegészítő (pl.: fogantyú), akkor szinte lehetetlen beszerezni.

VÁLASSZA A BONTÁS NÉLKÜLI PORTAS MÓDSZERT!

MIK AZ EGYEDI BÚTORGYÁRTÁS ELŐNYEI?

Soha nem kell lemondania lakberendezési elképzeléseiről, ha az egyedi bútorgyártást választja. Tökéletesen otthona méreteihez és lehetőségeihez igazodva készítjük el bútorait.

Önnek megfelelő méretben és színben készítjük el a bútort. Színpalettánkról választhat a cseresznyefa, dió, tölgyfa és juhar színek mellett számos különleges árnyalat közül. Az egyedi méretű bútor kényelmet, az ízléses szín eleganciát nyújt.

Mire szeretné használni az új bútorát? Tárolja ruháit tolóajtós gardróbban vagy dolgozzon egy letisztult sarok íróasztalnál, a legfontosabb, hogy a bútor kiszolgálja az Ön igényeit. Mindezt egyszerű, kényelmes használattal.

Az elegáns otthonok alapja a precízen méretre gyártott bútorzat. Szakembereinkkel először felmérjük a bútor ideális méretét, majd maximális pontossággal készítjük el műhelyünkben. Nincs hézag, nincs zsúfoltság, csak tökéletes illeszkedés.
Kreatív helykihasználás

Otthona lehetőségeire szabott bútorokkal értékes szabad teret nyerhet. Egyedi méretű bútorokat készítünk az Ön elvárásai alapján. Így bármelyik helyiségben szellős és komfortos légkört teremthet.

Ahány ház, annyi stílus. Napjainkban a minimalista és vintage lakberendezési irányzatok egyaránt népszerűek. Azonban a legjobb dizájn mindig az, amelyik Önnek a leginkább tetszik. Fejezze ki egyéniségét különleges bútorokkal.

Nehezen fér el az elektronikai eszközök vezetékei miatt? Bútor kábelátvezetők segítségével egyszerűen elrejtheti a vezetékeket. Így a kábelek soha nem akadályozzák Önt a szabad mozgásban.

Szolgáltatási területeink

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Kérem, adja meg alábbi adatait.
Link adatkezelési tájékoztatóhoz

HOGYAN TÖRTÉNIK A KAPCSOLATFELVÉTEL ÉS A MUNKAVÉGZÉS?

1. Töltse ki az alábbi űrlapot

Az űrlap kitöltése után kollégánk fel fogja venni Önnel a kapcsolatot.

2. Kollégánk részletes tájékoztatást nyújt

Kollégánk részletesen ismerteti a bútorgyártással kapcsolatos információkat. Ügyfélszolgálatunk minden felmerülő kérdésére szakszerűen válaszol.

3. Az Ön számára megfelelő időpontban kollégánk házhoz megy

A kapcsolatfelvételt követően a megbeszélt időpontban ellátogatunk otthonába, és felmérjük a teendőket. Megismerjük az Ön egyedi elképzeléseit és igényeit a bútor készítéssel kapcsolatban.

4. Szakemberünk árajánlatot tesz

A helyszíni felmérést követően szakemberünk ismerteti a bútorgyártás pontos költségeit. Amennyiben Ön elfogadja az árajánlatot, kollégánkkal azonnal egyeztetheti is a kivitelezés időpontját.
munkáink
Beépített szobabútor
Egyedi gyártású méretre készült konyhabútor
Igény szerinti konyhabútor
Egyedi bútor kívánság szerint

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Hol tudunk segíteni?

Szakértőink napról nap járják az országot és segítenek szebbé tenni az otthonokat főleg a Dunántúli régiókban.

Megbízható PORTAS technológiát használtuk már Marcalitól Bicskéig, mindenhol nagy sikert aratott. Sokan Balatonboglárra vagy Balatonföldvárra csak az aranyos nyaraló helyekként gondolnak, mi segítettünk már az itt élőknek a fűtésszámla csökkentésében is remekül szigetelő új nyílászárók beépítésével. Veszprém régi villa épületei sem jelentenek nehézséget számunkra, eredeti stílust megőrizve dolgoztunk. Gárdonyban szükség van egy előtetőre a nyaralóban, egyedi bútor fér csak el Siófokon a konyhában vagy beltéri ajtó felújítását tervezi Fonyódon?

Vegye fel velünk a kapcsolatot és segítőkész szakértő kollégáink megoldják Önnek!